Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • ann beretta – efforts wasted

Artisti ann beretta -  Otsikko efforts wasted

Lyriikat & Käännös: ann beretta - efforts wasted Alhaalla näet käännetyt ann beretta lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän ann beretta kirjainta a ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä ann beretta meidän arkistostamme, kuten efforts wasted.

Alkuperäinen

When times undone, You know that it's impossible, To make amends, I won't come around, I've come undone at every stich and every seam, And I've grown tired of wasting around. You don't know where you're coming from, And you must think that you're ten feet tall, Since you came around, And broken dreams are what you're bringing out. We stare at girls standing on the corner, But chances are you won't come around, I twist in time, A pocket full, A penny full, I break my mind and bring me around. You dont know where you're coming from, And you must think that you're ten feet tall, Since you came around, And broken dreams are what you're running out, Since you came around, Second chance is better left without. When times undone, You know that it's impossible, To make amends, I won't come around, I've come undone at every stich and every seam, And I've grown tired of wasting around. We stare at girls standing on the corner, But chances are that I could have known her, She picks me back up, Just to walk away, She picks me back up, Just to walk away. It's efforts wasted ohhh!!! It's efforts wasted ohhh!!! It's efforts wasted ohhh!!! It's efforts wasted ohhh!!! When times undone, You know that it's impossible, To make amends, I won't come around, I've come undone at every stich and every seam, And I've grown tired of wasting around. I twist in time, A pocket full, A penny full, I break my mind, And bring me around. You don't know where you're coming from, And you must think that you're ten feet tall, Since you came around, And broken dreams are what you're running out, Since you came around, Second chance is better left without, Since you came around!

käännös

Kun ajat ovat irti, tiedät, että se on mahdotonta. Korjataaksesi, en tule ympärille, olen tullut irti jokaisesta ompeleesta ja jokaisesta saumasta, ja olen kyllästynyt tuhlaamaan. Et tiedä mistä olet tulossa, ja sinun täytyy ajatella, että olet kymmenen metriä pitkä, Siitä lähtien kun tulit ympäriinsä, ja rikki unelmat ovat mitä tuodat esiin. Tuijotamme nurkassa seisovia tyttöjä, mutta on todennäköistä, ettet tule ympärille, minä kiertelen ajoissa, tasku täynnä, penniäkään täynnä, murran mieleni ja tuon minut ympäri. Et tiedä mistä tulet, ja sinun täytyy ajatella, että olet kymmenen jalkaa pitkä, Siitä lähtien kun tulit ympäriinsä, ja rikki unelmat ovat mitä loppumassa, Koska tulit ympäri, toinen mahdollisuus on parempi jättää ilman. Kun ajat ovat irti, tiedät, että se on mahdotonta. Korjataaksesi, en tule ympärille, olen tullut irti jokaisesta ompeleesta ja jokaisesta saumasta, ja olen kyllästynyt tuhlaamaan. Tuijotamme nurkassa seisovia tyttöjä, mutta on todennäköistä, että voisin tuntea hänet, Hän poimii minut takaisin, Vain kävelemään pois, Hän poimi minut takaisin, Vain kävelemään pois. Se on ponnisteluja hukkaan ohhh !!! Se on ponnisteluja hukkaan ohhh !!! Se on ponnisteluja hukkaan ohhh !!! Se on ponnisteluja hukkaan ohhh !!! Kun ajat ovat irti, tiedät, että se on mahdotonta. Korjataaksesi, en tule ympärille, olen tullut irti jokaisesta ompeleesta ja jokaisesta saumasta, ja olen kyllästynyt tuhlaamaan. Väänän ajoissa, tasku täynnä, penni täynnä, murran mieleni ja tuon minut ympäri. Et tiedä mistä tulet, ja sinun täytyy ajatella, että olet kymmenen jalkaa pitkä, Siitä lähtien kun tulit ympäriinsä, Ja rikkinäiset unet ovat mitä loppumassa, Koska tulit ympäri, Toinen mahdollisuus on parempi jättää ilman, Koska tulit ympäriinsä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *