Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • ann beretta – wave of destruction

Artisti ann beretta -  Otsikko wave of destruction

Lyriikat & Käännös: ann beretta - wave of destruction Alhaalla näet käännetyt ann beretta lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän ann beretta kirjainta a ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä ann beretta meidän arkistostamme, kuten wave of destruction.

Alkuperäinen

Break the mold from where we're made cast no stones and to this day it bowls me over bound and blind by the lies, empty hands, empty minds it brings me over kill the blinds do or die just give it over little hands broken hands, will they ever understand? just knock it over... as I lay and I wait for the wave of destruction - I lay and I wait and I bruise and I break.

käännös

Riko muotti siitä, mihin meidät on valettu, ei ole kiviä, ja tähän päivään se kuljettaa minut valheiden, tyhjien käsien, tyhjien mielien sitomana ja sokeana, se tuo minut tappamaan kaihtimet tekevät tai kuolevat, anna vain pienille käsille rikkoutuneiden käsien yli , ymmärtävätkö he koskaan? vain kaataa se ... kun makaan ja odotan tuhon aaltoa - makaan ja odotan ja mustelmia ja murtun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *