Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • aventura – un poeta enamorado

Artisti aventura -  Otsikko un poeta enamorado

Lyriikat & Käännös: aventura - un poeta enamorado Alhaalla näet käännetyt aventura lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän aventura kirjainta a ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä aventura meidän arkistostamme, kuten un poeta enamorado.

Alkuperäinen

Let me find out
bachata muy fina, muy fina
un poeta aficiao'
playboy!
romance,romance mami
Oye princesa dame solo uno minutos pa' implorarte lo que siento. Mi delirio en la poesia es por tu causa y te llevo en mi pensamiento. No se por que de esta forma yo me siento creo que me estoy enamorando. Hoy mas que nunca porque escribo mil poemas pero en ti estoy pensando. Si remediar este problema es dar mi amor te pido que salves mi alma. Eres como una isla bonita donde busco un refugio, eres la calma. Sere la suela del zapato que tu uses y la luz que a ti te alumbre. Si tienes carro yo sere tu carretera y del peligro que te ayude.
Coro
No mi amor, no voy a perderte no me importa quien se oponga. Si no me crees pregunta al mundo si es verdad que yo te quiero y te diran que no te miento, no esta loco es un poeta enamorado.
De varias hembras tu has sido la elegia y te canto una poesia, eres el aire que respiro, en la galaxia, un planeta que me quia. Tu eres la estrella que me brilla por la noche, me iluminas desde lejos. Y yo el poeta que se enfusca en tu belleza, quien te escribe estos versos.

käännös

Anna minun selvittää
erittäin hieno bachata, erittäin hieno
amatööri runoilija
playboy!
romanssi, äiti romanssi
Hei prinsessa, anna minulle vain minuutti aikaa pyytää minua. Runousdeliriumini on sinusta ja kannan sinua ajatuksissani. En tiedä miksi minusta tuntuu tältä, luulen rakastuvan. Tänään enemmän kuin koskaan, koska kirjoitan tuhat runoa, mutta ajattelen sinua. Jos tämän ongelman korjaaminen on rakkauteni, pyydän teitä pelastamaan sieluni. Olet kuin kaunis saari, jolta etsin turvapaikkaa, olet rauhallinen. Se on ainoa kenkä, jota käytät, ja valo, joka loistaa sinulle. Jos sinulla on auto, minä olen sinun tietäsi ja vaarana auttaa sinua.
Kertosäe
Ei rakkaani, en menetä sinua, en välitä kuka vastustaa. Jos et usko minua, kysy maailmalta, onko totta, että rakastan sinua, ja he sanovat sinulle, etten valehtele sinulle, hän ei ole hullu, hän on rakastunut runoilija.
Useista naisista olet ollut elegia ja laulan sinulle runon, sinä olet ilma, jota hengitän galaksissa, planeetalla, joka rakastaa minua. Sinä olet tähti, joka loistaa minua yöllä, sinä valaisit minua kaukaa. Ja minä olen runoilija, joka keskittyy kauneutesi ja kirjoittaa nämä jakeet sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *