Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

Artisti bigwig -  Otsikko sellout

Lyriikat & Käännös: bigwig - sellout Alhaalla näet käännetyt bigwig lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän bigwig kirjainta b ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä bigwig meidän arkistostamme, kuten sellout.

Alkuperäinen

Have you ever paid 30 bucks For a ticket where the seating sucks? You left the show with a furrowed brow, Who's the sellout now? I don't want my MTV It's just not the same to me. There's nothing wrong with a video, I don't want to see no dumb game show. So who's the sellout? But what is selling out? Do you know what the band's about? Putting food on the table, More power if you're able, You could be dumb or you could be smart, My definition of a rockstar. Is when the music's in your wallet And no longer in your heart. Now who's the sellout? Well if Sid Vicious was so punk, Then I guess I'll start shooting junk, They were on a major label. Now the band has made some money, You're the one that bought the CD, You told are you friends they were cool, Seems to me that you're the fool. So before you open your mouth, And you say a band has sold out, Do you know what they've been through, Know what they've gone through To play in front of you? Now who's the sellout? Now you're the sellout, So you're a sellout. Please don't get me wrong, I can't sum it up in one song. Open your mind before you open your mouth, Because you might be the one selling out.

käännös

Oletko koskaan maksanut 30 taalaa lipusta, jossa istuimet imevät? Poistit näyttelystä turvotetulla kulmalla, Kuka nyt on? En halua MTV: täni. Se ei vain ole sama minulle. Videossa ei ole mitään vikaa, en halua nähdä tyhmää peliesitystä. Joten kuka on sellainen? Mutta mitä myydään? Tiedätkö mistä bändissä on kyse? Ruoan asettaminen pöydälle, enemmän voimaa, jos pystyt, saatat olla tyhmä tai voisit olla fiksu, määritelmäni rockstar. Onko kun musiikki on lompakossasi eikä enää sydämessäsi. Nyt kuka on sellainen? No, jos Sid Vicious oli niin punk, sitten luulen aloittavanni ampua roskaa. He olivat suuressa etiketissä. Nyt bändi on ansainnut rahaa, sinä olet ostanut CD-levyn, sanoit että olet ystäväsi, että he ovat viileitä. Minusta tuntuu, että olet typerys. Joten ennen kuin avaat suun, Ja sanot, että bändi on loppuunmyyty, tiedätkö mitä he ovat käyneet läpi, tiedätkö mitä he ovat käyneet läpi pelatakseen edessänne? Nyt kuka on sellainen? Nyt olet sellout, joten olet sellout. Älä ymmärrä minua väärin, en voi summata sitä yhdestä kappaleesta. Avaa mielesi ennen suuhun avaamista, koska saatat olla se, joka myy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *