Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

Artisti bow wow -  Otsikko we going hard

Lyriikat & Käännös: bow wow - we going hard Alhaalla näet käännetyt bow wow lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän bow wow kirjainta b ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä bow wow meidän arkistostamme, kuten we going hard.

Alkuperäinen

(Ace Hood)rnAce Hood!rnWhat's crackin' nigga?rnrn(Bow Wow)rnrnGettin' it in, you niggas losin. We pop bottles, we really do this. rnRims on the ride, them hoes shinin'. It's YMCMB, go ahead yo need alliancernNiggas lookin' tough, but they ain't bout that axle. And is she comin' back? You know i'm smashinrnI put in work, you watch me hustle. You niggas is nerds I'm talkin' Steve UrkelrnI got my soldiers with me, like the Navy nigga. It's mashed potatoes over here it's all gravy nigga'rnYeah a white tee, and some Nikes. And theres a hundred thousand restin on my white tee.rnrn(Chorus)rnrnMe and my niggas (Yeah!), rnWe goin hard (Yeah!)rnA hundred stackin', we livin' large(chyeah!)rnCount it up (Count it up), rnHow much is that? (How much is that?)rnIf there's a problem, we'll handle thatrn(X2)rnrn(Ace Hood)rnrnYou niggas lookin' for me i'm cool in the phantom, white on white I named that bitch Hannah MontanarnStrapped with that hammer, got balls like a slammerrnYou sleepin' on me homie, you'll die in pajamasrnGo guess and get this, no coke in my veinsrnI'm way too fly, it's a bird it's a plane!rnAnybody wanna know my name, Ace double O D with flames, ain't playin' around with them lamesrnQuarter mill that's stunt on my chain, you rappers ya'll are actors, fuck once don't call her afterrnI'm back like chiropractors, book me twenty a chapter. My flow go so damn retardedrnFlow alert and level, underrated homie still made 2 mill a bezel.rnrn(Chorus X2)rnrn(Bow Wow)rnrnThey said you the man, but I got all the power. You got in a lot? Homie I highly doubt itrnTalkin' too much, that's how you get in trouble. rnPillow talkin' to these hoes thinkin' they love yournSee to your lines, you niggas is actors. rnHow you broke in traffic? Must be hustlin' backwardsrnMoney don't buy respect, it's rules to the game. And if you don't know, then you shouldn't be playin'rnrn(Chorus X2)

käännös

(Ace Hood) rnAce Hood! RnMikä on crackin 'nigga? Rnrn (Bow Wow) rnrnHanki se sisään, sinä niggas losin. Me pullomme pulloja, teemme todella tämän. rnRims kyydissä, he kuokkaavat. Se on YMCMB, mene eteenpäin, jos tarvitset AlliancernNiggasia, jotka näyttävät kovilta, mutta he eivät ole siitä akselista. Ja tuleeko hän takaisin? Tiedät, että olen tehnyt töitä, katsot minun hälinästä. Sinä nigatat ovat nörttejä, puhun Steve Urkelrn. Sain sotilaat mukanani, kuten laivaston nigga. Täällä on perunamuusia, se on kaikki kastike-nigga'rnJoo valkoinen tee ja jotkut Nikes. Ja siellä on sata tuhatta pihaa valkoisella teelläni. kuinka paljon se on? (Paljonko se on?) RnJos on ongelma, käsittelemme thatrn (X2) rnrn (Ace Hood) rnrn Sinä niggat etsit minua, olen viileä fantomissa, valkoinen valkoisella nimitin nartun Hannah Montanarn vasara, sinulla on pallot kuin slammerrn, nukut minussa homie, kuolet pyjamasrnissa, arvaa ja hanki tämä, ei koksia suonissani, olen liian lentävä, se on lintu, se on kone! rnKukaan ei halua tietää nimeni, Ace double OD liekeillä, älä pelaa heidän kanssaan lamesrnQuarterin mylly, joka on temppu ketjussani, te räppärit, te olette näyttelijöitä, vittu kerran, älä soita häntä jälkikäteen. Virtaukseni menee niin pirun hidastuneeksi virtauksen hälytys ja tasainen, aliarvioitu homie teki edelleen 2 millimetrin kehyksen .rnrn (Chorus X2) rnrn (Bow Wow) rnrnHe sanoivat sinulle miehen, mutta sain kaiken voiman. Saitko paljon? Homie Epäilen kovasti sitä, että puhun liikaa, niin sinä joutut vaikeuksiin. rnTyyny puhuu näille kuokille ajattelemalla, että he rakastavat sinuaNäytä linjoillesi, sinä niggas olet näyttelijöitä. rnMiten katkenneet liikenteessä? Täytyy olla hustlin 'taaksepäinRaha ei osta kunnioitusta, se on pelisääntöjä. Ja jos et tiedä, sinun ei pitäisi olla pelaamassa (Chorus X2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *