Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

Artisti champion -  Otsikko time slips away

Lyriikat & Käännös: champion - time slips away Alhaalla näet käännetyt champion lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän champion kirjainta c ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä champion meidän arkistostamme, kuten time slips away.

Alkuperäinen

Four year of my life that I'm never getting back and it hurts so much to realize. The days, the years I can't never live again. Painstaking, heart broken, and filled with regret. Yea it's like the time is slipping through the cracks. But now, now I wish that I could take it back but it's never coming back. And I thought I knew a better way. I'd lose myself in anything that could take away the pain. Years spent running and I never knew the cost. But shattered mirrors and broken hearts finally showed me what I'd lose. Yea it's like the time is slipping through the cracks. But now, now I wish that I could take it back. We've all been lost before we've all been knocked to the ground. Let go of our regrets and find the strength to turn it around. I know it might seem far too late but we're just about to break these chains that have always held us back. We've made our own mistakes but now it's time to set it straight. And live our lives. Be who we need to be and let our hearts be free. Now we live our lives. Be who we need to be and let our hearts be free.

käännös

Neljä vuotta elämästäni, jota en koskaan palaa, ja se sattuu niin paljon ymmärtämään. Päivät, vuodet, joita en voi enää koskaan elää uudelleen. Huolellinen, sydän särkynyt ja täynnä katumusta. Kyllä se on kuin aika liukastuu halkeamien läpi. Mutta nyt, nyt toivon, että voisin ottaa sen takaisin, mutta se ei koskaan tule takaisin. Ja ajattelin, että tiesin paremman tavan. Menettäisin itseni mihin tahansa, mikä voisi viedä kivun. Vuodet kului juoksemisessa, enkä koskaan tiennyt kustannuksia. Mutta särkyneet peilit ja särkyneet sydämet osoittivat minulle lopulta, mitä menetän. Kyllä se on kuin aika liukastuu halkeamien läpi. Mutta nyt, nyt toivon, että voisin ottaa sen takaisin. Olemme kaikki eksyneet ennen kuin olemme kaikki kaatuneet maahan. Päästä valituksemme irti ja löydä voimaa kääntää se. Tiedän, että se saattaa tuntua aivan liian myöhäiseltä, mutta olemme juuri murtamassa nämä ketjut, jotka ovat aina pidättäneet meitä. Olemme tehneet omia virheitä, mutta nyt on aika korjata asia. Ja elää elämäämme. Ole kuka meidän on oltava ja anna sydämemme olla vapaa. Nyt elämme elämäämme. Ole kuka meidän on oltava ja anna sydämemme olla vapaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *