Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

  • Homepage
  • >
  • C
  • >
  • cherry poppin daddies – lovers understand

Artisti cherry poppin daddies -  Otsikko lovers understand

Lyriikat & Käännös: cherry poppin daddies - lovers understand Alhaalla näet käännetyt cherry poppin daddies lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän cherry poppin daddies kirjainta c ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä cherry poppin daddies meidän arkistostamme, kuten lovers understand.

Alkuperäinen

He loses himself in the boxscores She can't decide what to wear And she'll carry out her affair She dreams frequent and vividly There will be no realization today She describes them to him every mornin' He has no dreams at all They have no children to speak of As heplains about the mileage of his car And don't own their colonial home The color tv lulls one of them to sleep While the other changes stations alone Hand in hand i lost her hand and cried the tears Lovers understand So they strolled hand in hand in the square They could not afford a real honeymoon She does the same with the guy at the office He likes the color of her hair He's quiet and tired a lot lately He sets goals and doesn't follow through He stares at her picture on the fireplace And whispers a prayer to the room "we just did what we had to do "there are no mistakes," he says, shrugging off, At least not like i did in my youth Lovers understand." I don't think that i could get angry again Hand in hand i lost her hand and cried the tears Sur le quai son mouchoir (on the platform, her hankerchief) Sous le jour qui s'allonge (in the day that stretches) S'enfuit deja (already disappears) S'estompe a l'horizon (fades at the horizon)

käännös

Hän menettää itsensä ruutujen tuloksissa. Hän ei voi päättää, mitä pukeutua Ja hän jatkaa suhdettaan. Hän haaveilee usein ja elävästi. Tätä ei tänään toteuteta. Hän kuvaa heitä jokaiselle mornille. "Hänellä ei ole unelmia lainkaan. Heillä ei ole mitään lapset puhuvat Hänen mielestään autonsa ajokilometristä eivätkä halua omistaa siirtomaa-kotiaan. Väritelevisio saa yhden heistä nukkumaan, kun taas muut vaihtavat asemia yksin. Kädessäni menetin kätensä ja itkin kyyneliin Rakastajat ymmärtävät he kulki käsi kädessä kentällä Heillä ei ollut varaa todelliseen kuherruskuukauteen. Hän tekee samoin toimistossa olevan kaverin kanssa. Hän tykkää hiuksensa väristä. Hän tykkää hiuksensa väristä. Hän on hiljainen ja väsynyt paljon viime aikoina. Hän asettaa tavoitteita eikä seuraa läpi Hän tuijottaa hänen kuvansa takalla Ja kuiskaa rukouksen huoneeseen "Teimme vain mitä meidän oli tehtävä" ei ole virheitä ", hän sanoo, kohautteleen, ainakaan niin kuin minä tein nuoruudessani. Rakastajat ymmärsivät". En usko, että voisin vihata taas käsi kädessä kadotin kätensä ja itkin kyyneliä Sur le quai -pojan mušuo (laiturilla, hänen hankarinsa) Sous le jour qui s'allonge (sinä päivänä, joka venyy) S 'enfuit deja (katoaa jo) S'estompe a l'horizon (haalistuu horisontissa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *