Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • drowningman – sadder than saturday

Artisti drowningman -  Otsikko sadder than saturday

Lyriikat & Käännös: drowningman - sadder than saturday Alhaalla näet käännetyt drowningman lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän drowningman kirjainta d ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä drowningman meidän arkistostamme, kuten sadder than saturday.

Alkuperäinen

"Wednesday night has always been my night." she said, and no one had the heart to disagree. There was a knife in the drawer....There was blood on the floor and everybody's looking for another way out. I don't want it anymore. Hands all through the window and they're breaking through the frame. It's not what you wanted. It's not what you needed. I'm not what you wanted. Not what you needed. I can't sleep at night. I swear to god I hear your voice outside of the window.

käännös

"Keskiviikko-ilta on aina ollut minun yöni." hän sanoi, eikä kenelläkään ollut sydäntä olla eri mieltä. Laatikossa oli veitsi .... Lattialla oli verta ja kaikki etsivät toista ulospääsyä. En halua sitä enää. Kädet kaikki ikkunan läpi ja he murtautuvat kehyksen läpi. Se ei ole sitä mitä halusit. Se ei ole mitä tarvitsit. En ole sitä mitä halusit. Ei mitä tarvitsit. En voi nukkua yöllä. Vannon jumalalle, että kuulen äänesi ikkunan ulkopuolella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *