Käännä lyriikoita kahdella yksinkertaisella askeleella

Artisti Noir Désir -  Otsikko Oublié

Lyriikat & Käännös: Noir Désir - Oublié Alhaalla näet käännetyt Noir Désir lyriikat sivulta sivulle! Verkkosivustollamme löydät paljon muita käännettyjä lyriikoita. Katso meidän arkistomme ja muita lyriikoita, esimerkiksi paina esittäjän Noir Désir kirjainta N ja näe, mitä kappaleita meillä on enemmän esittäjältä Noir Désir meidän arkistostamme, kuten Oublié.

Alkuperäinen

Je ne t'en veux pas
Je ne te vois pas
Et j'ai oublié
Qui tu étais Qu'est ce que j'ai bien pu faire
De ce souvenir
J'ai oublié Je ne t'en veux pas
Je ne te vois pas
L'histoire de ce train
Ne me dit rien De quoi nous avons parlé
A la fin de l'été
J'ai oublié
J'ai tout oublié Oublié 

käännös

En suomi sinua
En huomaa sinua
Ja minä unohdin
Kuka sinä olitkaan Mitä ihmettä minä tein
Sille muistolle
Minä unohdin En suomi sinua
En huomaa sinua
Eivät tämän junan taustat1
Minulle mitään tarkoita Mistä me puhuimme
Viime kesän lopulla
Minä unohdin
Minä kaiken unohdin Unohdin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *